Om Centralradio-Service AB

Fiberblåsning 1För nästan 50 år sedan startades Centralradio-Service AB. Fram till dagens datum har verksamheten naturligtvis genomgått en enorm utveckling och förändring. Från installation och service av centrallradio till kabel-TV-anläggningar, SMATV-anläggningar, fibernät. Dagens i huvudsak digitala nät används för TV, bredband, telefoni, övervakning, mm vilket utökat verksamhetsområdet. Bland kunder och kollegor kallas vi ofta för CRS vilket är lite enklare att säga.

Centralradio-Service AB är i grunden ett familjeföretag med ca 12 st anställda. Sedan hösten 2005 är Elpa TV & Bredbandsteknik systerföretag till Centralradio-Service och tillsammans utgör vi Storstockholms ledande antenn/kabel-TV-företag. Våra kunder är främst privata fastighetsägare, bostadsstiftelser, bostadsrättsföreningar, samfälligheter och kabel-TV-operatörer. Vi är självklart CANT-auktoriserade (Centrala antennföreningen), vilket kräver kompetens och ansvarstagande.

Sedan 2005 är vi dessutom ISO-certifierade inom kvalitets- och miljöledningssystem. 2002 utsågs Centralradio-Service till Årets Företag i Stockholms län av Dagens Industri, och vi fick ta emot Gasellpriset. Det är ett pris som delas ut till det företag som ökat omsättningen mest under 3 års tid.