Fibernät

I många fastigheter dras fiber fram till källaren från t.ex STOKAB. Inom fastigheten bygger CRS ett fibernät till varje lägenhet. Fibernät utförs ofta som ett s k blåsfibernät där tunna dukter (rör) installeras som sedan fiber lätt kan blåsas in i. Detta ger en stor flexibilitet för framtida kompletteringar/ändringar. Ibland installeras tunn fiberkabel direkt i befintlig kanalisation. Resultatet blir ett modernt nät med högsta prestanda och livslängd.

Kontakta CRS för kostnadsfri offert när fiber skall installeras. Näten vi bygger fungerar med samtliga operatörer på marknaden. Önskar ni kan vi även förmedla kontakt med lämplig tjänsteleverantör.

Nedan finns ett exempel på en fastighet vi installerat fibernät i:

Pernilla Wåhlin, BRF Örsbaken 2, Årsta:
stokabskap
Vi slipper låsa oss mot en enda operatör…
– Vi har anlitat Centralradio-service för att installera ett modernt fibernät till alla våra 36 lägenheter. En stor fördel med valet är att vi slipper låsa upp oss gentemot en operatör. Med tanke på hur priser och hastigheter förändras snabbt ser vi det som viktigt att ha ett eget nät som vi äger själva. Installationen var mycket proffsigt och smidigt genomförd utan större störningar för oss boende.

Centralradio-service höll tidplanen och hade dess utom en hög servicenivå. De fanns också tillgängliga och kunde svara på våra frågor på ett pedagogiskt sätt. – Investeringen i ett eget fibernät är ett sätt för vår lilla förening att bygga för framtiden och möta kommande kommunikationsbehov. I första hand används nätet för telefoni och bredband, men även TV för de som vill.

Se vårt informationsblad och kontakta oss för förslag!